Bemutatkozás

Rólunk

A Kronell Kft. 2009-ben alakult.
Cégünk állandó építész munkatársakkal, a speciális feladatok ellátására további szakági tervezőkkel dolgozik együtt.

Tervezés

A tervezési feladatok megoldásakor a megrendelői igények érvényesítése mellett minőségi, igényes tervek, szellemi termékek készítésére törekszünk, meghatározva ezzel cégünk filozófiáját, bármilyen jellegű is legyen a tervezett épület: családi ház, nyaraló, középület stb. Csapatunk okleveles építészek mellett, több szakági tervezővel is rendelkezik: statikus, rehabilitációs környezettervező szakmérnök, kerttervező, gépész-, villamos tervező mérnökökkel többek között, így az összetettebb tervezési munkákat is zökkenőmentesen tudjuk megoldani.

Az építész és szakági tervek elkészítése mellett, tervezői költségvetés kiírás és költségbecslés elkészítését is teljesíteni tudjuk, melyek segítséget nyújthatnak a kivitelező keresésekor vagy a költségek tervezésekor.

Kivitelezés

A tervezésen túl vállaljuk épületek teljeskörű kivitelezését is. Az általunk tervezett épületek tervezői művezetésén túl az egyéb - hatályos jogszabályok által is megkövetelt - jogosultsággal rendelkező kollégák (felelős műszaki vezető, műszaki ellenőr) irányításával készülhetnek a kulcsrakész állapot eléréséig, akár a használatbavételi eljárás lebonyolításáig.

A nem saját tervezésű épületek kivitelezése esetén is, amelyeknél adott esetben nem áll rendelkezésre tervezői költségvetés kiírás, a tervek alapján részletes, a műszaki tartalomnak megfelelő árajánlatot készítünk a megrendelő részére.

Csapatunk különböző szakemberek sokrétű tapasztalatával és szakértelmével törekszik a megrendelői igények maradéktalan kielégítésére.